B-tytöt turnauksessa Kontiolahdella

Tänään lähettiin poikkain kanssa kohti Kontiolahtea. Päivän pelit ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. 

Ekaan peliin lähettii tiete hakemaan voittoa ja hyvää peliä Rajulta. Peli-ilme ja peli-ilo olivat aivan yhtä hakusessa kuin omat hyvät suorituksetkin, virheitä tuli paljon ja omia pisteitä ei juurikaan luikautettu. Peli päättyi Rajulle 2-0(25-18, 25,14)
 
Pelien välissä kävimme ravitsevalla mätöksellä. Ja sitten vastaan asettui Ko-Isku. Sieltäkään ei voittoa irronnu. Peli kaatui jälleen omiin virheisiin ja huolimattomiin suorituksiin.
Näin ollen peli meni Iskulle 2-0(25-15, 25-11)
 
Sitten pidettiin pientä palaverin poikasta, jossa valmentajat jakelivat elämänviisauksia. Näiden viisauksien pohjalta lähdimme rakentamaan peliä uudelleen kolmanteen koitokseen Ajoa vastaan.
 
Ajolla oli vahva syöttö ja hyvä hyökkäys. Oma peli lähti kuitenkin tässä vaiheessa päivää jo kulkemaan paremmin, ois tiete saanu aiemminkin laittaa pelihousut jalakaa ja runtua pallolle. Meidän hienosta pisteputkesta ja noususta huolimatta peli päättyi Ajolle 2-0(25-23, 25-20)
 
Tänään ei tosijaan pelattu omalla tasolla, ei joukkueena eikä yksilönä. Ei auta itku, vaan luikautellaan etiäpäi. Nyt kuitenkin pääsemme nauttimaan maukkaista pirtelöisistä pelien päätteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.