N2 haki pisteet kotiin Nurmosta

11.10.2020 lähdimme aikaisin aamulla kohti Nurmoa pelaamaan naisten kakkossarjaa. Pelipaikalle saavuttiin ajoissa ja happihyppelyn jälkeen aloimme keskittymään kunnolla peliin.

Ensimmäinen erä oli hieman epäselvä. Sen seurauksena tuli liikaa huolimattomuusvirheitä, joten hävisimme erän 17-25.

Toiseen erään vesimelonit saatiin kainaloon ja äiät kuorittua esiin. Hyvällä asenteella erä meille pistein 25-21.

Kolmannessa erässä jatkoimme samalla hyvällä asenteella ja Tiksun (Tiia Heikkinen) hyvän syöttöputken ansiosta erä meille 25-16.

Neljäs erä oli todella tasainen ja pitkiä palloja oli paljon. Vaihtopenkin ja äänekkään kannustuksen sekä rennon ja hyvän peliasenteen säilymisen ansiosta taistelimme erän voittoon pistein 26-24.

Näin ollen voitimme Nurmon Jymyn 3-1. Pelistä jäi kaikille hyvä fiilis, sillä tekeminen oli rentoa ja nautimme pelaamisesta.

Meiltä parhaana pelaajana palkittiin Saana Hantula ja Jymyltä Juulia Sydänlammi. Nyt lähdemme hyvillä fiiliksillä ansaitulle lomalle!