N1-joukkue avasi kautensa tuplaviikonlopulla

1-sarjan kausi startattiin etelän reissulla, kun linkki vei kehä kolmosen sisäpuolelle. Viikonlopun vastustajina olivat HEL Volley ja PuMa.

Lauantainen peli meni HEL Volleylle 3-0. Tappio ei kuitenkaan harmittanut, koska oma peli oli hyvää ja ensimmäistä erää lukuun ottamatta kaveri ei saanut eriä helposti. Paljon positiivista pöhinää uudeksi porukaksi, vastaanotto kaipasi kuitenkin vielä tarkkuutta.

Sunnuntaiseen PuMa-matsiin lähdettiin hyvillä mielin hyvin nukutun yön, hotelliaamupalan ja aamureippailun siivittämänä. Ensimmäinen erä olikin tiukkaakin tiukempaa vääntöä, jonka PuMa vei kuitenkin nimiinsä 32-30. Toisessa erässä karattiin jo 6-12 johtoon, mutta PuMa tuli tasoihin ja meni ohi omalla hyvällä tekemisellä voittaen erän 25-20. Kolmas erä ei käynnistynyt ollenkaan, oma peli sakkasi sekä vastaanotto- että hyökkäyspuolella.

Tästä huolimatta hyvä viikonloppu takana, hyvällä porukalla tappiotkaan eivät pilanneet iltaa!


Ella #18 Noora #12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.