A-tytöt tasoturnauksissa

A-tytöjen tasoturnaukset pelattiin 19.9.. A1-joukkue pelasi oman turnauksensa Nurmossa ja A2-joukkue Kuortaneella. Alla on joukkueiden mietteet päivän peleistä.

A2-joukkueen kommentit turnauksesta:

Hyvää iltaa kansa!
Tänään A2-joukkueella oli tasoturnaus Kuortaneella. Vastassa oli Vaasan Kiisto, KuLePa Kuortaneelta ja Nurmon Jymy. Päivän saldona oli kolme tappiota, koska peli oli paikoittain hukassa, hyökkäysvoima ja asenne puuttuivat. Seuraavaksi lähdemme treenaamaan kevyellä jalalla👍

-Kapteenisto

A1-joukkueen mietteet turnauksesta voi nähdä alla olevasta videosta. 

A1-joukkue teki vähän erilaisen otteluraportin 19.9. Nurmossa pelatun tasoturnauksen jälkeen. 😊 A2-joukkueen mietteet Kuortaneen tasoturnauksesta voit käydä lukemassa tuttuun tapaan alla olevasta linkistä!https://www.ploki.com/2020/09/29/a-tytot-tasoturnauksissa/

Gepostet von Heli Siekkinen am Dienstag, 29. September 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.