N1-joukkuella tuplaviikonloppu Helsingissä

Lauantaina 22.2. lähdettiin Helsinkiin koko viikonlopun kestävälle reissulle.

Lauantaina pelattiin naisten 1-sarjan kärkijoukkuetta eli Helsinki Volleyta vastaan. Peliin lähdettiin jännittyneillä fiiliksillä sillä matkassa oli taas huimat 8 pelaajaa, joista oli 2 liberoita.
Peli oli vaihtelevaa ja vastaanotossa oli erittäin suuria hankaluuksia. Joten peli suoraan 3-0 Helsinki Volleylle. Positiivista pelissä oli se, että syöttövirheitä tuli vähän. Pelin jälkeen syötiin hyvin, nukuttiin hyvät yöunet hotellissa ja valmistauduttiin seuraavan päivän koitokseen PuMaa vastaan.

Aamulla herättiin virkeänä ja syötiin loistava aamupala. Päivällä oli paljon aikaa rentoutua ja nollailla ajatuksia peliin liittyen.

Peli alkoi tahmeasti ja PuMa vei ensimmäisen erän pistein (26-24). Toiseen erään saatiin parannettua peliä ja voitettiin selkeästi (25-19). Kolmannen erän alku oli vaikea, mutta peli parani loppua kohden. Neljäs erä alkoi huonosti, mutta saimme lopussa taisteltua erän meille. Viidennessä erässä ei meidän rahkeet oikeen riittäneet kun PuMa vei sen selkeästi (15-10).
Sunnuntain pelistä positiivisia asioita oli se, että saimme parannettua vastaanottoa huimasti. Saimme myös peliin tietynlaista rohkeutta ja päätimme pitkiäkin palloralleja rohkeasti.

Viikonlopun saldoksi jäi yksi huono ja yksi hyvä peli. Vaikkakin molemmista peleistä tulikin tappio silti ei jääty ilman pisteitä!

Lauantai: Helsinki Volley-Ploki Pihtipudas 3-0 (25-9)(25-20)(25-15) Sunnuntai: PuMa-Ploki Pihtipudas 3-2 (26-24)(19-25)(25-19)(22-25)(15-10).

Noora #12 ja Roosa #19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.