N2-joukkue päihitti JyLen

Teeerve terve.

Tänään (16.2) pelattiin jälleen kerran kotisalissa. Vastassa oli JyLen N2 joukkue. Peliin lähettii astetta pienemmällä kokkoonpanolla ko ylleensä, nimittäi tuota 10 pelaajan voimin.

Peli alko vahvasti meidän osalta ja vastustajalla oli vähän hakemista pelissä. Meidä oma peli jatku vahvana loppuu asti, joten vietii erä iha huolella (25-18).

Toiseen erään lähettii hyvällä fiiliksellä ja omalla vahvalla pelillä. Reilusti enemmän virheitä ko tuota tuossa ekassa erässä. Koko erä oltii kuitenki johtoasemissa ja erä meille (25-17).

Pitkän erätauon jälkee peli ei oikein lähteny kulkemaa ja vastustaja otti vahvan aseman erässä. Kovalla halulla ja taistelulla vietii erä kumminki (25-22). Eli jos tästä nyt jottai selevää sai nii voitettii 3-0 ja täydet 3 pinnaa plakkarii. Jiihaa!