N2-joukkue kohtasi kotisalissa Ylöjärven Ryhdin

Sunnuntaina 9.2. pelattiin kotisalissa Ylöjärven Ryhtiä vastaan. Ensimmäinen erä oli koko ajan tasaista. Erän puolivälissä YlöR kuitenkin meni johtoon ja piti johtoasemansa erän loppuun asti. Ensimmäinen erä päättyi Ylöjärvelle lukemin 23-25.

Toisen erän alussa Ploki otti johtoaseman. Hetken kuluttua YlöR tuli rinnalle ja tilanne oli tasaista. Erän puolivälissä Ploki kuitenkin otti selkeän johtoaseman ja piti sen erän loppuun asti. Erä päättyi Pihtiputaalle lukemin 25-17.

Kolmannessa erässä YlöR otti selvän johtoaseman jo heti alussa, ja kasvatti eroa entistä enemmän erän loppua kohden. Kolmas erä päättyi Ylöjärvelle lukemin 16-25.

Myös neljännen erän alku oli tasaista, mutta YlöR otti heti johtoaseman. YlöR piti johtoasemansa loppuun asti ja erä päättyi Ylöjärvelle lukemin 17-25. Koko peli siis Ylöjärven Ryhdille 1-3.

Saana Hantula #15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.