B-tytöillä hyvä päivä Somerolla

Lähdimme perjantaina 7.2 klo 15:n jälkeen kohti Someroa. Pysähdyimme syömään Jämsän Shellille ja sen jälkeen jatkoimme matkaa kohti yöpaikkaamme. Yövyimme Majatalo Myötätuulissa, joka oli entinen kansakoulu. Paikka oli kotoisa ja aamupala hyvä. Lähdimme klo 10 kohti pelipaikkaamme, joka oli Joensuun koulu Somerolla.

Ensimmäinen pelimme alkoi 11.30 ja vastassa oli Someron pallo. Aloitimme pelimme vahvasti ja voitimme ensimmäisen erän selvästi pistein 25-14. Toisen erän puolivälissä tuli notkahdus ja olimme jonkin verran häviöllä, mutta sitten kokosimme pelimme ja voitimme erän 25-22.

Toinen pelimme alkoi ruokailun jälkeen ja vastassa oli PuMa-Volley. Ensimmäinen erä oli hyvää pelaamista ja voitimme erän 25-11. Toinen erä alkoi tasaisesti, jonka jälkeen PuMa otti hallinnan. Otimme aikalisän jolla kokosimme pelimme ja voitimme tiukan erän 25-23.

Kolmas peli oli heti putkeen ja vastassa Euran Raiku. Ensimmäinen erä oli erittäin tiukka ja meni jatkopisteille. Meillä oli viisi eräpallotilannetta, mutta hävisimme silti erän 29-31. Toisen erän alku oli tasaista ja puolessa välissä otimme johtoaseman, mutta hävisimme erän niukasti 25-27.

Neljäs ja viimeinen peli oli myös putkeen ja vastassa oli VaLePa. Ensimmäisessä erässä olimme väsyneitä edellisistä peleistä, joten VaLePalla oli johtoasema koko erän ajan ja hävisimme sen 12-25. Toisessa erässä skarppasimme ja olimme päättäväisiä ja voitimme erän selvästi 25-15.

Viimeisen pelin jälkeen saimme tietää, että olimme lohkon voittajia. Olimme iloisia ja helpottuneita tapahtuneesta, vaikka emme voittaneet kaikkia pelejä. Voitto tuli eräpisteillä. Tästä on hyvä jatkaa välieriin.