A-tytöt isolla kirkolla

Perjantaina myö lähärettiin ajalemmuaa siinä kolomen maissa kohti issoo kirkkoo. Matkalla myö pysähyttii sellillä Jämsäsä, oli muute hyvvää ruokkaa. Siittä sitte jatkettii matkaa ja apauttiarallaa puoli kympiltä suavuttii miäränpäähä. Majotuttii Tuusulasa Nahkurin hotellissa. Käyttii saanassa ja sitte mentiiki jo vällyje vällii. 

 
Mahtavvie yöunie jäläkkee pyäräytettii uamu käynttii pikkuusella uamulenkillä ja syöttii omatoimine aamupala oma mau mukkaa. Sitte lähärettii köröttelemmää kohti Malamin peruskoulua missä sitte nii pelattiinki ne kolome pelijä. Niistä voiski sitte pari sanasta sanoa.
 
Noh se ensimmäine peli oli vaihderikasta. Ensimmäine erä oli aika hyvvää ettei jopa sanottas. Vastaaotto toimi ja syöttö oli priimaa. Myö hakattii sitä palloa kenttää. Notta lähettäs iha laukalle ni oliha siinä pelissä sitte se toinenni erä pelattavana… Siinä oltiiki sitte aiva lukusuoran toisesa pääsä. Kolomanteen erräähä siinä sitte pätkähettii, mutta kuiteki sitte noustii sieltä pohojalta, sieltä oli kuiteski aika kiva ponnistaa. Tiukka peli mutta kyllähä myö se voitettii 2-1 (25-13, 25-27, 15-13).
 
Sitte päästiiki siihe toisee pellii. Sehä oliki sitte jo vähä paremppaa pellii. Parin mutkan kautta saatiiki iha toimiva paketti kassaa. Oikkeestaa kaikki toimi, mitäs sitä nyt kiertellemmää. Elikkä tosiaan heleppo peli päätty meille 2-0 (27-25, 25-19).
 
Päivä alako olla loppumasa ni koittiki sitte se viimene tuomio. Alussa näytti kyllä siis iha katastroffaaliselle. Käytii tuas vähä sielä mudasa mutta sieltä sitä vasta sitte noustiiki rinnalle ja ohi nii että nuapurin mummoki säikähti. Oli sitte muute sitä ääntä ettäs tiiätte. Toisee errää lähettiiki sitte iha samalla meininkileissönillä. Kurassa käytii mutta sitte käviki nii että otettii ihteemme niskasta kiinni ja viettii samalla otteella suihkuhu asti. Elikkä fiksummat tajus että myö voitettii se 2-0 (25-22, 25-22). 
 
Elikkä siis veetääs vielä kaikki yhtehe: kolome peliä, kolome voittoa, elikkäs oisko se sitte turnausvoitto iha olan takkaa. Noh olikos tässä sitte ennää muuta sanottavvaa. Eiku hupsankeikkaa unohtu tosiaan sannoo että piästiihä myö tosiaa välierriin nyt sitte tämän saatosta. No eiköhä tämä ollu tässä, saijonaarasta ja karkkikaupan kautta kotiappäi.
 
Sonja #8
Ella #10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.