B-tytöillä hyvä päivä kotisalissa

Turnauspäivä 18.1. aloitettiin reippaasti Alahärmän Kisaa vastaan kotisalissa. Ensimmäisen erän alku oli tasainen, sitten meidän porukka heräsi kunnolla ja erä meni meille pistein 25-14. Toinen erä alkoi meidän osalta huonosti ja Kisa otti muutaman pisteen etumatkan, lopulta erä kuitenki kääntyi meidän eduksemme ja voitimme pistein 25-15.
 
Ensimmäisen ja toisen pelin välissä meillä oli pitempi tauko, jolloin kukin osaltaan tankkasi seuraavia pelejä varten.
 
Seuraavana vastassa oli Haukiputaan Heitto. Aiemmin hävisimme HaHelle 2-0, mutta tällä kertaa pelasimme omalla tasollamme ja veimmekin pelin 2-0 (25-18, 25-19).
 
Viimeisenä vastaan asettui Vaasan Kiisto, tähän peliin valmentajat päättivät kokeilla uutta kokoonpanoa ja hienostihan se meni. Peli oli tasaista molemmissa erissä, ja toisen erän viimeiset pisteet olivat erityisen jännittäviä. Peli päättyi 2-0 voittoomme pistein 25-21 ja 26-24.
 
Tästä matkamme käy C-pooliin ja tavoitteena SM-finaalipaikka. Ja paljon onnea vielä LiigaPlokille Suomen Cupin mestaruudesta!
 
Aino #2 ja Inka #4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.