N2-joukkueelle puhdas kotivoitto

Sunnuntaina 19.1 oli vuoden ensimmäinen N2 kotipeli Korpilahden Pyrintöä vastaan. Lähdimme peliin hyvillä mielin ja voitontahtoisesti, mikä näkyi pelin edetessä.

Ensimmäinen erä alkoi ja pelissä oli ihan pientä hakemista paikoittain. Korpilahti pelasi varmasti ja puolusti hyvin hyökkäyksiämme. Loppujen lopuksi erä kääntyi meidän hyväksemme (25-17).

Toiseen erään lähdettiin vielä paremmalla fiiliksellä, kun huomatiin, että peli on ihan vietävissä. Sillä halulla ja hyvillä suorituksilla toinenkin erä meille (25-15).

Viimeiseen erään tuli syöttövirheitä liikaa ja erän johtoasema kärsi siitä, mutta saimme syöttövirheet kuriin ja pelin kulkemaan. Viimeinen ja kolmas eräkin meille (25-17). Näin ollen veimme pelin puhtaasti 3-0, ja saimme täydet kolme sarjapistettä.