B-tytöt voitokkaina Torniossa

Lähdimme matkaan koulun loppumisen jälkeen kohti Kemiä, jossa olimme yötä.
Aamulla 30.11. lähdimme Tornioon ja pelasimme kaikki kolme peliämme putkeen.

Ensimmäisenä vastaan asettui Iisalmen Visa ja voitimme pelin 2-0 (27-25, 25-12). Ensimmäisessä erässä pelimme oli vajavaista ja teimme omia huolimattomuus virheitä. Toiseen erään paransimme peliä, mutta pelimme ei silti ollut omalla tasolla.

Toisessa pelissä vastassa oli Lentis88 ja voitimme sen 2-0 (25-20, 25-17). Ensimmäisessä erässä pelasimme jo parempaa peliä kuin edellisessä pelissä vaikka yhdeltä joukkuelaiseltamme nyrjähti nilkka. Toisen erän pelasimme erittäin hyvin.

Viimeisenä vastaan asettui WoVo B2 ja voitimme pelin 2-1 (25-18, 18-25, 16-14). Aloitimme pelimme vahvasti ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä otteemme lipsui ja teimme paljon omia virheitä. Viimeisessä erässä aloitimme huolimattomasti, mutta veimme erän tiukalla taistelulla ja halulla voittaa.

#2 Aino Heikkilä
#15 Tara Loijas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.