N2 kohtasi Passarit kotisalissa

Kotipelimme alkoi sunnuntaina 24.11 klo 13.00 Mikkelin Passareita vastaan. Peli alkoi Passareiden osalta hyvin, me emme päässeet heti alusta mukaan. Erän loppu puolella saimme omaa peliä kasaan ja erä päättyi Passareille 20-25.

Toinen erä alkoi tasaisesti. Saimme kuitenkin oman pelin hyvin kasaan ja saimme etumatkaa. Erän lopulla Passarit alkoivat kirimään, mutta erä tuli meille 25-20.

Ennen kolmatta erää pidettiin tauko. Tauolla pidimme pikaisen palaverin miten jatkamme. Kolmannessa erässä emme alusta päässeet omaan peliin kiinni ja Passarit ottivat etumatkan. Erän edetessä kirimme, mutta kolmas erä meni Passareille 20-25.

Neljännessä erässä oli tasaista. Välillä peliote karkasi, mutta sitten nousimmen ja saimme peliotteen takasin. Erä oli todella tiukka, jonka Passarit lopulta veivät 23-25. Peli päättyi Passareiden 1-3 voittoon.

Emilia Vähä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.