N2 pelireissulla Pieksämäellä

Lähdimme sunnuntaina 27.10. pelaamaan Pieksämäelle N2-sarjan peliä. Matkalla pysähdyimme ulkoilemaan, josta jatkoimme vielä hieman matkaa kohti Pieksämäen urheilutaloa. Paikan päällä pidimme joukkuepalaverin ja aloitimme lämmittelyt.

Peli alkoi heti Pieksämäen Tsempin hallitessa erää. Sorruimme vastaanottovirheisiin ja emme saaneet vastustajan lyöntejä ylös. Erä meni Tsempille 25-14.

Toinen erä alkoi tasaisemmissa merkeissä kymmeneen pisteeseen asti, kunnes vastustaja otti pelin haltuun. Loppu erässä kuitenkin nousimme vielä taistelemaan hyvien suoritustemme avulla. Toinen erä päättyi 25-18.

Kolmannessa erässä Tsemppi otti heti alun jälkeen johtoaseman ja piti sen koko loppu erän. Tulimme vielä lopussa kiinni ja taistelimme itsellemme 19 pistettä.

Peli siis päättyi Tsempin voittoon 3-0, mutta siitä huolimatta oma pelimme parani jo huomattavasti ja saimme hyviä suorituksia.