B-tytöt Rovaniemellä

Lähdimme Rovaniemelle Pihtiputaalta perjantaina 18. Lokakuuta klo 11. Matkalta otimme kyytiin loput pelaajista. Matkan varrella pysähdyimme treenaamassa Haukiputaalla. Pallotuntuma oli hieman hukassa loman jäljiltä. Sen jälkeen menimme syömään Iin Autokeitaalle. Yövyimme Rovaniemellä Villa Somosenrannassa. Mökki oli hieno ja kotoisa. Aamulla lähdimme 10 aikaan Santasportin urheiluopistolle pelaamaan.

Ensimmäinen peli oli Team AK:ta vastaan. Ensimmäinen erä meni selvästi AK:lle, oma peli ei vielä kulkenut omalla tasolla. Toinen erä oli jo selvästi parempi, kun oma peli saatiin kuntoon. Kolmanteen erään lähdettiin tasoista, ja voitimme pelin hyvällä asenteella 2-1 (11-25, 25-18, 15-9).

Toinen peli oli WoVo B2 vastaan. Lähdimme peliin heti hyvällä otteella, mikä näkyi ensimmäisestä erästä. Toisessa erässä otteemme lipsui, ja erä meni WoVon hyväksi. Viimeiseen erään lähdimme paremmalla asenteella ja voitimme lopulta pelin 2-1 (27-25, 21-25, 15-8).

Kolmas ja viimeinen peli oli WoVo B1 vastaan. Peli näytti väsyneeltä pitkän päivän jälkeen. Ensimmäisessä erässä teimme paljon huolimattomuusvirheitä, joten vastustaja vei erän. Toiseen erään lähdimme taistelemaan, mutta silti vastustaja oli tällä kertaa parempi, joten hävisimme pelin 0-2 (17-25, 23-25). Olimme poolin toisia, ja pysymme D-poolissa.

Aino Leinonen #9
Elli Huuskonen #12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.