N2 kohtasi Puijo Wolleyn

Sunnuntaina 13.10 Plokin N2-joukkuetta vastaan asettui Puijo Wolley Kuopiosta. Ensimmäinen erä alkoi vahvasti Puwon osalta, meidän kenttäpuoliskollamme vastaanotossa oli ongelmia. Kun saimme oman pelimme sujumaan, haastoimme hyvin meitä kokeneempia pelaajia. Erä meni kuitenkin PuWolle pistein 25-20.

Toiseen erään lähdimme sillä ajatuksella, että vastaanotto toimii paremmin. Olimme toisessa erässä jo vahvoilla ja johdimme erää 15-11, vastustaja kuitenki kiri rinnalle ja ohi. Ja toinenkin erä PuWolle pistein 25-17.

Kolmas ja viimeinen erä oli tiukka ja tasainen. Erä alkoi meiltä hyvin, ja pysyimme Puwon menossa mukana erän loppuun saakka. Vastustajan kokemus kuitenkin ratkaisi erän, pisteet meni Puijolle 25-23. Valitettavasti yksi PuWon pelaajista loukkaantui pelin tiimellyksessä, pikaisia paranemisia Kuopioon päin.

Tästä pelistä meille jäi käteen paljon hienoja suorituksia, mutta myös paljon kehitettävää. Näillä evväillä etteenpäin.