N1 pelasi tuplaviikonlopun Raisiossa ja Turussa

Lauantai-aamuna lähdettiin kohti Raisiota kauden toista ykkössarjapeliä kohti. Yli kuuden tunnin matkustamisen jälkeen olimme vihdoin Raisiossa. Alkulenkillä yritettiin aukaista jalkoja pitkän matkan jälkeen ja ihasteltiin pihassa kasvavaa Tammea, josta mukaan tarttui tammenterho onnenkaluksi peliin.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä mutta jatkopalloilla erä kääntyi lopulta RaisUn voittoon. Toisessa erässä teimme hirveästi omia virheitä, joka näkyi myös erän lopputuloksessa. Pitkä erätaukokaan ei tuonut puhtia joukkueeseemme ja peli jatkui samalla kaavalla. Onnenkalu ei tuonutkaan onnea peliin ja ottelu RaisUlle 3-0 (26-24, 25-16, 25-10).

Pelin jälkeen suunnattiin Tuorlan majatalolle, jossa alettiin kääntämään katseet kohti sunnuntain peliä TuToa vastaan.

Sunnuntain ensimmäinen erä alkoi täysin eri ilmeellä mitä lauantaina ja erä olikin selkeästi meidän hallinnassa. Toisessa erässä TuTo paransi omaa peliään ja erä oli tasaista vääntöä alusta loppuun saakka, mutta pitkälle erätauolle mentiin kuitenkin erälukemissa 1-1. Kolmas erä oli meidän osalta selvästi huonompaa tekemistä kuin kahdessa ensimmäisessä erässä ja TuTo vei sen nimiinsä. Neljäs erä oli hyvin tasaista, mutta TuTo oli vahvempi erän viimeisissä palloissa ja vei neljännen erän ja näin ollen myös koko ottelun numeroin 3-1 (16-25, 28-26, 25-20, 25-22). Peli oli jo kuitenkin huomattavasti parempaa kuin lauantaina ja tästä on hyvä jatkaa ensimmäiseen kotipeliin, kun Joen Juju tulee vieraaksemme 20.10 klo. 13.

#16 Senni Virtanen
#2 Jenna Hurme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.