B-tytöt tasoturnauksessa Kuopiossa

Lauantai-aamuna 28.9 lähdimme kohti Kuopiota, B-tyttöjen tasonmittausturnausta. Matka meni hyvin ja pelipaikalle päästiin ajoissa. Pelipaikalla söimme lounaan, minkä kukin oli ottanut kotoaan mukaan. Lounaan jälkeen lähdimme ulos reippailulle ennen ensimmäistä peliä.

Ensimmäisen pelin ensimmäinen erä IisViä vastaan kulki hyvin, joten voitimme pelin 2-0 (25-7, 25-10). Ensimmäisen pelin jälkeen oli kahden pelin tauko, ja saimme tutkailla seuraavien vastustajien peliä.

Toinen peli PuWoa vastaan alkoi hyvin, mutta pelin toisessa erässä oli paljon omia virheitä, joten erä meni todella tiukille. Loppujen lopuksi peli saatiin onnistuneesti loppuun ja voitto siitä 2-0 (25-19, 26-24).

Kolmas ja viimeinen peli LeViä vastaan alkoi vahvasti, ja ensimmäinen erä selvästi meille, mutta toisessa erässä oli jälleen pientä haparointia ja paljon omia virheitä. Saimme korjattua peliä loppua kohden, joten voitimme pelin 2-0 (25-10, 25-22). Turnauksen saldona siis turnausvoitto ja paikka D1-pooliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.