A-tytöt tasoturnauksessa Töysässä

Lauantaiaamuna 21.9. lähdimme kohti Töysää ja samalla myös kohti ensimmäistä A-turnausta. Tasoturnauksessa oli viisi joukkuetta, jonka takia kaikki erät pelattiin kaksieräisinä.

Ensimmäisenä vastaan asettui NJ 02, jonka voitimme 2-0. Ensimmäinen erä oli meidän hallussamme ja voitimmekin sen 25-9. Toisessa erässä oma ote alkoi kuitenkin vähän lepsuilla ja vastustaja pääsi johtoasemaan. Tappelimme kuitenkin toisesta erästä 25-23 voiton.

Toisessa pelissä toiselle puolelle verkkoa asteli LuoWo, joka olikin paikallinen tuttu. Tässä pelissä pystyimme pitämään oman tasomme paremmin ja siitä hyvästä lopputuloksena oli 2-0 voitto (25-10, 25-15).

KuLePa oli kolmas vastustajamme. Ensimmäisessä erässä oma peli kulki kuin unelma eikä vastustaja oikein tuntunut pysyvän mukana ja erä menikin meille 25-17. Toisessä erässä oma peli kuitenkin sakkasi ja pahasti, jolloin erä meni 25-9 vastustajalle. Tuloksena siis 1-1 tasapeli, mutta pisteiden laskun jälkeen KuLePa selvisi voittajana.

Viimeisenä pelasimme SoTia vastaan. Ensimmäisen erän voitimme 25-21, vaikka oman pelin käynnistymiseen meni hetki. Toisessa erässä tulos oli jo selvempi ja voitimme 25-17. Tästäkin siis 2-0 voitto.

Kolmen 2-0 voiton ja yhden 1-1 tasapelin myötä sijoituimme lohkossa toiseksi. Sen siivin pelaamme kolmen viikon päästä C-lohkossa.

#18 Ella Ala-Krekola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.