2-sarjassa tasokas voitto

2-sarjassa kolmen pelin Hiihtoloma alkoi mahtavissa tunnelmissa kun tänään Pihtipudas-saliin vieraaksi saapui Vaasan kiisto1. Kiisto johtaa lohkoa 18 pisteellä, toisena RaLePa 14 pistettä ja Ploki kolmosena 13 pistettä.
Edellinen kohtaaminen tammikuussa päättyi Kiiston juhlaan, Kiisto kaatoi Plokin vahvalla syötöllä ja hyvällä puolustuksella. Tänään heidän kujeet tiedettiin ja niihin reagoitiin päättäväisesti. Oma syöttö pysyi vahvana pelin alusta loppuun, vastaanotossa onnistuttiin hienosti ja hyökkäykset oli päättäväisiä. Ploki pelasi kauden kovatasoisimman ja tasaisimman pelinsä ja siitä palkkioksi ansaitut 3 pistettä. Peli päättyi lukemiin 3-0(25-17,25-22,25-16).
Voiton myötä Ploki kipusi sarjataulukossa toiseksi 16.a pisteeseen, ohi RaLePan joka saapuu Pihtipudas-saliin vieraaksi Perjantaina 1.3 klo19.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.