Plokin A2-tytöt kotisalissa

 

Tänään pelattiin A-tyttöjen B-pooli turnaus kotisalissa. Pelit alkoivat klo 10. Jolloin vastaan asettui Helsingin joukkue NaLe.
Peli alkoi tasaisesti ja voitimme ensimmäisen erän kovan syötön johdolla (22-25). Toinen erä alkoi vähän nihkeämmin ja päästimme vastustajan niskan päälle ja hävisimme erän (25-17). Kolmannessa erässä lähdimme puhtaalta pöydältä ja voitimme tiukasti rohkealla pelillä erän (13-15).
Toinen peli alkoi heti putkeen ja se oli Raahen joukkuetta RalePaa vastaan.
Ensimmäinen erä oli meiltä ehkä hieman hakemista ja RalePa vei sen lukemin (19-25). Toinen erä alkoi hyvin ja veimme sen (25-18). Kolmanteen erään lähdimme 0-0 tilanteesta ja varman yleis suorittamisen johdosta veimme erän (11-15).
Kahden ensimmäisen pelin jälkeen meillä alkoikin sitten kolmen pelin tauko ja siinä välissä tankkasimme hyvin ja valmistauduimme viimeiseen peliin.
Viimeinen peli oli RaIskua vastaan. Pelin alkaessa kello oli paljon ja pientä väsymystä oli havaittavissa pitkän pelipäivän jälkeen.
Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää perus suorittamista jälleen kerran ja voitimme erän lukemin (25-23). Toinen erä alkoi huonosti ja oman tekemisen taso laski huomattavasti ja hävisimme erän (17-25). Viimeisen erän vastustaja hoiteli varmemmin ottein kotiin ja hävisimme erän (12-15).
Kokonaisuudessaan päivä oli hyvä väsymystä lukuunottamatta. Päivän jokainen peli venyi kolmeen erään jonka ansiosta pelipäivä oli todella pitkä.

Joukkueessa pelasi:
Sara Piippo
Sinitta Mennala
Julia Kauppinen
Veera Help
Veera Jokilahti
Ella Ala-Krekola
Milana Salo-Tuisku
Roosa Päykkönen
Noora Hakonen

Joukkueen huoltajana toimi Hanna Kokko

#12noora #21veera #24sinitta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.