2-sarja voitokkaasti Joulutauolle!

 

Plokin naisten 2-sarja joukkue aloittaa joulutauon voitokkaasti kun 9.12 sunnuntaina kotisalissa kaatui Outokummun Partio puhtaasti 3-0 (25-13,25-18,25-12). Plokin naiset pelasivat runkosarjan voittoon häviämättä yhtään ottelua, ainoastaan kaksi erätappiota tuli syksyn aikana.

Yläjatkosarjan pelit käynnistyvät loppiaiselta, kuuden joukkueen lohkot pelaavat kaksinkertaisen sarjan, joten peli kovenee ja mielenkiinnolla odotamme miten paketti pysyy kasassa helpohkon alkulohkon jälkeen. Pari edellistä peliä on ollut hieman nihkeitä mutta onneksi nousujohteisia, sunnuntaina 9.12 nähtiin jo pirteämpi esitys plokilaisilta. Partio tuli kovalla syötöllä ja hyvällä asenteella. Nähtiin hienoja, pitkiä palloralleja, kovia hyökkäyksiä ja puolustuksia jotka onneksi Ploki onnistui päättämään paremmalla prosentilla.

Pelin plokilaiset pistenikkarit olivat Hilla Nousiainen 16 pistettä ja Roosa Päykkönen 14 pistettä.

Nyt keskitytään mässyttämään kinkkua ja jatketaan sitten loppiaisen aikoihin, pysykää kanavalla koska kannustusta tarvitaan jatkossa enemmän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.