N2 Lohko kärjessä puhtaalla pelillä.

Eilen A-tytöt Oulussa ja Ylöjärvellä, tänään N2 Outokummussa. Kovat on kilometrit taas tälle viikonlopulle mutta sepä ei tänään haitannut kun 2-sarja joukkue kävi nappaamassa 3 pistettä Outokummun Partiolta.
Odotimme Partiolta hieman kovempaa peliä mutta heillä oli osa pelaajista sairastuvalla joka osaltaan vaikutti pelaamiseen.
Ploki onnistui syöttöruudussa ja vastaanottokin parani pelin edetessä. Jopa joku paikallinen lentopallofani oli kommentoinut “nuohan nostaa kaikki!” 😁Tulos siis tänään Plokille 3-0 (25-17,25-11,25-20)
Nyt on ensimmäinen kierros alkusarjasta pelattu ja viikon päästä sunnuntaina 11.11 alkaa toinen kierros, Ploki matkustaa silloin Kiuruvedelle LuomuWolleyn vieraaksi. Sinne ei ole pitkä matka joten voi tulla kannustamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.