A2-tytöt Oulussa

Plokin A2-tytöt Oulussa.

Lähdimme aamulla Plokin A2-tyttöjen kanssa 7.30 ajamaan kohti Oulunsaloa tavoitteenamme tietenkin mikä muukaan kuin turnausvoitto. Perjantain hyvän treenin ansiosta joukkueen asenne oli motivoitunut ja taistelutahtoinen.
Ensimmäinen peli Oulunsaloa eli OaAt:ta vastaan alkoi kapteenimme Noora Hakosen hauiksen tyhjäämisellä syötössä ja piste meni OaAt:lle. Tämän jälkeen OaAt:n syöttö johti pitkään palloralliin, joka jäi OaAt:n tyhjään nurkkaan. Ensimmäinen erä oli tiukka, mutta loppui Plokin voittoon. Toisessa erässä valmistauduimme saamaan vastustajan kädestä kovempia palloja, mutta erä koituikin selvästi Plokin voitoksi eräpistein 25-16. Käteen tästä pelistä jäi siis 2-0 voitto.

Ensimmäisen pelin voiton jälkeen nopeasti eväät sekä Siripirit naamaan ja haastamaan päivän seuraavaa vastustajaa, Kuhmon Kiva-Lentistä. Erän alussa Ploki takoi itselleen kuuden pisteen johdon ja pakotti Kivan aikalisään tilanteessa 14-8. Hyvällä pelillä ja vastustajan kentän tyhjien paikkojen hyödyntämisellä erä oli lopulta Plokille taas selvästi 17-25. Toisessa erässä Plokilla varma johto KIVA:an, mutta kuitenkin omien virheiden ja uskon loppuessa omaan tekemiseen KIVA ohitti Plokin ja vei erän 25-23. Kolmannessa erässä Ploki kokosi asennetta ja tasaisesta alkupelistä huolimatta se otti johtoaseman 11-5. Tämän jälkeen KIVA piristyi ottamansa aikalisän jälkeen ja taikoi itselleen vielä 5 pistettä tauluun ennen kuin Ploki lopetti pelin pistein 15-10.

Päivän viimeiseen peliin Soinin Tiikereitä vastaan kasattiin ajatukset ja luotto sekä pidettiin hymy mukana. Ensimmäiset 5 pistettä Ploki sai SoTin antamilla virheillä ja tämän jälkeen Ploki pääsi myös tekemisen vauhtiin omissa pisteissään. Virheistä huolimatta peli eteni tasaisesti suurimman osan ajasta, mutta Ploki sai venytettyä itselleen johtoaseman erän lopussa vieden erän lopulta 25-21. Viimeisessä muttei vähäisimmässä erässä ensimmäinen Plokin vastaanotto pallo painui SoTi:n kenttään. Ploki keräsi alkuun vielä 4 pistettä yhden vastustajan virheestä tulleen pisteen lisäksi. SoTi aikalisälle ja seuraavaan palloon valmiiksi. Pallo painui Plokin kenttään, mutta muutama piste SoTi:lle ei vaikuttanut kuitenkaan Plokin omaan peliin. Plokilla koko erän varma johto ja asenne pelaamiseen oli päivän parasta. Ploki päätti viedä viimeisen erän selvästi itselleen, jolloin SoTi ei mahtanut enää mitään. Oli aika päättää pallo ja päivä vastustajan kenttään hyvin mielin tilanteeseen 25-11.
Turnaus loppui suunniteltuun turnausvoittoon ja kotimatka sai alkaa. Päivä päättyi hyvään ruokaan ja fiilikseen sekä seuraavan päivän pelin odotukseen pyykkikoneen kanssa.

Turnausvoiton myötä nousimme C-pooliin, jossa seuraavaksi vastaan asettuvat Wovo Rovaniemi, Vilppulan Tähti sekä NALE A.