A1-tytöt Ylöjärvellä

Plokin A-tytöt Ylöjärvellä

Aloitimme matkan Ylöjärvelle A-tyttöjen B-pooliturnaukseen jo perjantaina. Yövyimme Koivupuiston leirikeskuksella, jossa saimme hyvää palvelua ja maistuvaa aamupalaa!

Lauantain pelipäivä aloitettiin Joukon johdolla aamureippailulla klo 7! Virkeinä ja hyvin syöneinä veimme ensimmäisen pelin Wovoa vastaan 2-0 (25-21, 25-19) ehjällä ja kovalla pelillä!

Toisessa pelissä Vilppulan tähteä vastaan ensimmäinen erä lähti hitaasti käyntiin, jonka seurauksena erä Vilppulalle. Toiseen ja kolmanteen erään petrasimme peliä, mutta Vilppula vei lopulta pelin 2-1 (25-23,18-25, 17-15) kovalla puolustuspelillä.

Kolmanteen peliin Ylöjärveä vastaan lähdimme kovemmalla asenteella, ja hienolla pelillä veimme ensimmäisen erän. Toisessa ja kolmannessa erässä Ylöjärvi paransi peliään, ja hyvistä otteistamme huolimatta Ylöjärvi vei pelin 2-1 (22-25, 25-21, 16-14).

Tänään kovimmat pisteentekijät olivat Emma Jauhiainen ja Sonja Mielonen. Peleissä erityisen hyvää oli yhteishenki ja peli-ilo! Tuloksena a-pooliin nousu ja hyvä mieli!