B-tytöt Eurassa

B-tyttöjen 1.pooli turnaus pelattiin tänään lauantaina 13.10 Eurassa. Matkaan lähdettiin jo perjantaina iltapäivällä ja majoitus oli varattu Säkylän Erämiehiltä. Tunnelmallinen erämiesten kämppä perinne saunoineen oli hieno kokemus. Melkein miehen kokoinen kiuas ohjasi pehmeät löylyt yläparvelle.
Aamupuuron jälkeen puolen tunnin siirtymä pelipaikalle Euraan. Turnaus oli C-pooli turnaus eli 5 joukkuetta, Plokin lisäksi KuLePa 2 Kuortaneelta, SalViRed Salosta, Euran Raiku ja B Black Salosta.
C-poolissa pelataan vain kaksi erää, peli siis päättyy joko 2-0 tai 1-1 koska muutoin päivä venyy liian pitkäksi. Ploki pelasi kaikki 4 peliä peräkkäin. Ekassa pelissä vastassa kotijoukkue Eura, ensimmäisessä erässä tuli omia virheitä paljon mutta tehtiin myös pisteitäkin, toinen erä jo parempi ja peli voitokkaasti Plokille 2-0 (25-23,25-13). Pelin jälkeen makaroonilaatikot nassuun ja valmistautuminen seuraavaan peliin. KuLePa 2 – Ploki olikin sitten niin kaksjakoinen peli että huhheijaa, eka erä Plokille selkeästi 19-25 ja toinen erä vielä selkeämmin KuLePalle 25-14, tässä pelissä oli nähtävillä se kuinka peli voi totaalisesti kääntyä, eka erässä kaikki sujui hyvin ja toisessa erässä kellään ei onnistunut mikään.🤔Peli siis päättyi 1-1.
Kehityskeskustelujen jälkeen oli vuorossa päivän kolmas peli ja vastaan asettui SalViRed, kehityskeskustelu osui ja upposi koska koko peli oli selkeää Plokin hallintaa alusta loppuun, peli Plokille 2-0 (25-8,25-12).
Päivän viimeisessä pelissä oli Salon viestin toinen joukkue B Black, peli kulki samaa tahtia kuin edellinenkin eli Plokille puhtaasti 2-0 (25-10,25-15).
Pelit menivät niin jännäksi päivän aikana että KuLePa – Eura pelin vääntö ratkaisi myös Plokin sijoitusta, jos KuLePa olisi voittanut 2-0, olisi Plokin sijoitus ollut toinen mutta koska peli meni 1-1 niin Ploki nousi turnauksen voittoon ja nousee B-pooliin KuLePa 2 mukanaan. B-pooliin putosi A-poolista Ylöjärven Ryhti ja Mikkelin Passarit, tässä siis seuraavat vastustajat.
Tämä turnaus antoi taas lisää tietoa siitä mitä asioita pitää vielä kehittää, vastus kovenee koko ajan. Paljon hyvää mutta paljon vielä kehitettävää. Joukkue on täynnä mahdollisuuksia, taitavia pelaajia ja potentiaalia on todella paljon.
Kiitokset joukkueelle hyvästä reissusta, Säkylän erämiehille majoituksesta, Jaanalle majoituksen hommaamisesta ja Harrille turvallisesta kyydistä ja kuvauksesta. Fanijoukoille iso käsi myös!
🙋‍♀️🙋‍♂️– Turre ja Mikkis-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.