A-tytöt SM 7.

Plokin A-tytöillä oli Laihian SM-finaaliturnauksesta laihat tuotavat. Lauantaina pelatuista lohkopeleistä se hävisi 2-0 Nurmon Jymylle ja Rovaniemen WoVo:lle. Laihian Lujan kanssa oli kova ja tasainen taistelu. Luja voitti 2-1, joten Ploki jäi lohkon neljänneksi, ja näin Plokin pitkäaikainen SM-mitaliputki katkesi.

Sunnuntaina ottelut sijoista 5-8 alkoivat klo 9.00. Valkealan Kajo oli paremmin hereillä heti ottelun alusta ja vei ottelun selkeästi nimiinsä 2-0. Viimeiseen otteluun Plokin joukkue lähti päättäväisenä voittamaan turnauksensa ja otteluidensa viimeistä pistettä, ja näin kävi. Ploki voitti Oulunsalon Vasaman 2-0. Lopullinen sijoitus oli 7. sija.

Plokin pelaamisessa näkyi yhteisten joukkueharjoitusten puute, varsinkin tiukoissa pelitilanteissa. Vain ajoittain oli hyvää tekemistä, hienoja puolustuksia ja hyökkäyksiä. Mutta yhteenvetona voidaan sanoa, että pääsy lopputurnaukseen ja sijoittuminen SM 7:ksi oli hieno saavutus.

Kaksi pelaajaa ei enää jatka joukkueessa ikänsä vuoksi, mutta toivottavasti muut vielä jatkavat. Pelaajat ovat olleet motivoituneita, heillä on ollut kova halu kehittyä ja mennä lajissa eteenpäin. Joukkueessa pelasi B-ikäisiä tyttöjäkin, ja heitä nousee jo ikänsä puolesta joukkueeseen lisääkin. Ensi kaudelle uudella innolla!

Lopputulokset:
1. Nurmon Jymy 2. Woman Volley Rovaniemi 3. Rantaperkiön Isku 4. PuMa-Volley Helsinki 5. Valkealan Kajo 6. Laihian Luja 7. Ploki Pihtipudas 8. Oulunsalon Vasama

Kiitokset pelaajille, heidän vanhemmilleen, kaikille tukijoille ja taustavoimille kuluneesta kaudesta.

-Jouko-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.