Vaikeuksien kautta voittoon Pihtiputaalla

A-tyttöjen turnauspäivä Pihtiputaan salissa lähti käyntiin kotijoukkueen Pihtiputaan Plokin ja Joensuun Jujun välisellä tiukalla taistelulla. Ensimmäinen erä näyttikin kääntyä meille tilanteessa 24-18, mutta Juju taisteli itsensä erän voittoon paremmalla yhteen pelaamisella. Jujun hurmio jatkui toisessa erässä. Joensuun pelaajat puolustivat hyvin ja pelasivat varmemmin. Vastustaja oli valmiimpi turnauksen ensimmäiseen peliin kuin me. Peli päättyi meidän harmiksemme 2-0 Jujulle. Pelin jälkeen kokoonnuimme pukuhuoneessa ja teimme uuden sotasuunnitelman päävalmentajan Jouko Koljosen kanssa.

Seuraavassa pelissä oli vastassa Koijärven Kunto. Lähdimme peliin uudella asenteella ja se näkyi kentällä heti alusta alkaen. Otimme peliin mukaan uusia kuvioita, tehokkaaksi ilmeni vastustajan torjunnan harhauttanut ”rock ´n roll”- merkillä pelattu siirtoväli hyökkäys passarin Julia Niemen ja hyökkääjien Vilma Ruuskan ja Sini Nousiaisen kanssa. Peli päättyi 2-0 meille.

Kolmannessa pelissä vastassa oli Valkealan Kajo, josta oletimme tulevan kovin kamppailu tälle päivälle. Ensimmäisen erän alussa oli hieman käynnistymisongelmia ja Kajo vei peliä kovilla Yasmine Madsenin keskihyökkäyksillä. Erä näytti kääntyvän jo vastustajalle, mutta syöttövaihdon ansiosta saimme uutta puhtia peliimme. Emilia Valkeejärven paha syöttö teki vaikeuksia Kajon vastaanottoon, ja sitä kautta hyökkäystehoihin. Näin pääsimme takasin peliin mukaan ja voitimme erän 25-23. Toisessa erässä pysyimme omalla tasollamme alusta alkaen ja se vei meidät ottelun voittoon.

C-pooliturnaus päättyi iloisiin uutisiin kun voitimme lohkon parilla pisteellä. Näin matkamme jatkuu kohti välieriä. Tiko tiko!

Plokin parhaana pelaajana palkittiin Emilia Kääntä.