Noora C-ikäisten alueSMturnauksessa

alt

Plokin c-ikäinen passari Noora Hakonen pelasi Parikkalassa pidettyjen alueSM-kisoissa Lännen ykkösjoukkueessa. Nooralle nämä olivat jo kolmannet kisat Lännen joukkueessa. Viime syksynä hän pelasi ensimmäisen alueturnauksensa C-ikäisten kanssa ja tänä keväänä oli mukana jo B-ikäisten Somerolla pidetyssä pelitapahtumassa.

Parikkalassa 14-vuotias passari pyöritti Länsi 1 joukkueen peliä. Turnaus sujui alkuvaikeuksien jälkeen mainiosti. Länsi 1 sijoittautui viidenneksi voittaen sunnutaina molemmat pelit selkeästi 2-0. Lauantaina Nooran nilkka pyörähti pelitapahtumassa. Sen seurauksena piti huilata päivän viimeinen peli. Sunnuntaina hän pystyi jo passaamaan. alt

Kuvassa Nooran joukkue sekä apuvalmentaja ex-ploki Taija Pekkarinen yhdessä valmentaja Tuulevi Piesasen kanssa.

Talvi  Nooralla menee Plokin B-tytöissä sekä Kiuruveden C-tytöissä ja 2-sarjassa. Monipuolinen passari on lentopallon lisäksi  ollut aktiivinen yleisurheilussa. Kesän tuotoksena oli mm Vattenfall hopeaa Pihtiputaan Tuiskussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.