Plokin A-tytöt SM-finaaleihin

alt

altPihtiputaan Ploki nappasi finaalipaikan Kausalassa huhtikuun lopussa pelattavaan lopputurnaukseen. Lopputurnauspaikasta taisteltiin Hämeenlinnassa pelatussa välierässä . Ploki voitti avauspelissä 2-0 Kuopion PuijoVolleyn, toisessa kaatui HPK ja finaalipaikan ratkettua vielä kaatui Kausalan 2-1.

Poolista meni jatkoon myös Valkealan Kajo, joka järjestää lopputurnauksen.

– Turnausvoiton takeena oli joukkueen tasainen tekeminen. Joukkueesta löytyi ratkaisijoita, kun niitä tarvittiin. Pystyttiin pelaamaan vähemmillä virheillä kuin muut. Tässä on palkinto tytöille hyvin tehdystä työstä, totesi valmentaja Olli Nenonen ottelujen jälkeen.

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2015n&sarja=TA&lohko=82

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.