C-tytöt keuruun ex-kasarmilla!

C-tytöt keuruun ex-kasarmilla!

Tähän turnaukseen lähdettiin pelaamaan paineetonta peliä, turnauksessa ratkaistiin välierän lohkojen jaot. Oman mausteensa turnaukseen toi pelipaikka ja yleisö. Pelit pelattiin Keuruun entisellä kasarmilla joka nykyään toimii maahanmuuttajien vastaanottokeskuksena. Ennakkotietona oli että alueella asuu noin 450 maahanmuuttajaa joista olikin parisensataa kannustajaa paikalla.

Pelit alkoi klo11 ja ensimmäisenä vastassa oli viimekaudelta tuttu Alajärven Ankkurit -01. Odotimme tiukkaa matsia mutta tasaisen hyvällä ja selkeällä pelillä ploki hallitsi ottelua alusta loppuun vieden pisteet kotiin 2-0 (25-21,25-16).

Seuraavana verkon toiselle puolelle asettui Pe-Tä eli Perttulan Tähti Nurmijärveltä. Jemina Pasanen kapteenin roolissa nappasi arvonnassa aloituksen, asteli itse syöttöruutuun ja suostui poistumaan sieltä vasta tilanteessa 12-0. Erän edetessä peli hieman tasoittui mutta erä plokille 25-18. Toinen erä oli tasaisempi mutta senkin ploki hoiteli nimiinsä 25-20 ja näin ollen koko peli plokille 2-0

Yhden pelin huilitauot ovat olleet plokille haasteellisia ja niin myös nyt. Toisen erä tilastointi näytti 21 suoraa virhettä, Nurmon Jymy kiitti ja kuittasi pelin itselleen 2-0 (28-26,25-21)

Päivän viimeisessä pelissä kannustus oli korviahuumaava, jopa liigapelin desibelit jää kakkoseksi.
VilppulanTähti vs Ploki, eka erä mentiin tasatahtia erän lopulle saakka mutta ploki hallitsi erän lopun paremmin vieden erän 25-21.
Toisessa erässä tuli omia virheitä enemmän jolloin vilppula pisti vaihteen silmään ja karkasi. Hyvä nousu erän lopussa katkesi ikävään tuomari virheeseen. Tämä erä Vilppulalle 20-25
Kolmas erä alkoi nihkeästi, kannustus oli niin kovaa että valmentajien ohjeet eivät kantautuneet pelaajien korviin. Tappiotilanteesta 3-7 alkoi upea nousu. 7-8 tilanteessa vaihtoi puolia niin joukkueet kuin kannustusjoukotkin, ylävitoset kannustajien kanssa vaihdettiin heidän kulkiessa vaihtopenkkiaalueen läpi pitkänä jonona (useita kymmeniä kannustajia).
Plokin tytöt imivät kannustuksesta voimaa itseensä ja jyräsivät hurmoksessa erävoittoon 15-10 ja koko ottelu plokille 2-1

Ploki sijoittui turnauksessa toiseksi, voiton vei NJ-01 ,AA-01 oli kolmas, ViITä neljäs ja Pe-Tä viides.
Seuraava turnaus onkin jo välierä ja välierä turnauksesta menee 2 parasta SM-Finaaleihin.
Tästä Keuruun turnauksesta välieriin ploki sai mukaansa Alajärven Ankkurit.
Välierät pelataan 2.4.

Tämä reissu jää pitkäksi aikaa mieleen erilaisuutensa ja avartavan kokemuksensa vuoksi. Maahanmuuttajat saivat mukavaa vaihtelua normaaliin päivärytmiinsä ja me saimme upean kokemuksen mahtavasta pelitunnelmasta ja kannustuksesta, meteli ei vienyt joukkuetta kipsiin vaan osasimme ottaa siitä hyödyn irti. Meteli oli kuin isommassakin jalkapallomatsissa.

Nyt harjoitellaan välieriä varten ja pidetään peleistä tauko. Toivotaan että saataisiin välieräturnaus kotisaliin ja kotiyleisö kannustamaan.

UGH! Olemme puhuneet!

-Turre ja Mikkis-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.