Plokin miehille tuplavoitto

Plokin miesten joukkue jatkoi maakuntasarjan taisteluitaan sunnuntaina Jyväskylässä. Ensimmäisessä ottelussa tuli vastaan isäntäjoukkue Huki Blue, joka hallitsikin ensimmäistä erää isännän ottein lähes alusta loppuun. Täydellä kuuden miehen rosterilla reissun päälle lähtenyt Ploki ei kuitenkaan periksi antanut, vaan käänsi avauserän väkisin voitokseen.

Toisesta erästä näytti tulevan ensimmäisen erän toisinto, kunnes Huki sai 25 pistettä täyteen ja Plokilaiset tuijottelivat toisiaan ihmetellen mihin se kiri jäi. Tällä kertaa se tulikin vain pienellä viiveellä ja kolmas erä oli Plokin täydellistä hallintaa. Yleensä liberon paitaa kantava Miko Siekkinen oli verkolla pelkkää rautaa ja betonia saaden Hukin miehistön hetkittäin jopa epätoivon partaalle lukuisilla torjunnoillaan. Tästä erä ja ottelu Plokille numeroin 2-1.

Toiseen peliin Plokin vastustajaksi paikalle saapui Korpilahden Martti. Kokeneen joukkueen metkut tunnettiin etukäteen. “Näille ei parane siimaa antaa yhtään”, totesi hyvillä tehoilla terhakkaa metriä koko päivän lyönyt Pasi Mikkonen. Tästä viisastuneena Ploki päästi vastustajan vain kahdeksan pisteen karkumatkalle, ennenkuin ote siirtyi putaalaisille. Hyvä kirivaihde toi kuin toikin erävoiton lopulta helposti.

Mitään ei ensimmäinen erä kuitenkaan opettanut, sillä toinen erä alkoi aivan yhtä karmeasti kuin ensimmäinenkin. Kaveri kymmenen pinnaa karkuun ja yhtäkkiä homma olikin taas hankalaa. Tänään Ploki ei kuitenkaan ollut tullut häviämään. Takamatka oli selätetty jo pari kertaa aiemmin ja sama toistui jälleen, kun erä kääntyi rajusti taistelleen Plokin joukkueen eduksi. Kolmas erä olikin aivan muodollisuus, kun menestyksestään hurmioituneet putaalaiset paiskoivat palloa kilpaa lattiaan.

Ploki nousi näillä voitoilla jo sarjan kärkipaikalle, kun Plokin osalta puolet runkosarjasta on pelattu. Seuraavat ottelut ovat edessä jo kuluvan viikon torstaina, kun joukkue kohtaa Korpilahdella paikallisen Martin uudelleen, sekä viime kauden mestarin, Sumiaisten Kunnon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.