Ploki aloitti voitolla

Plokin naisten joukkue aloitti kakkossarjan ylemmän lohkon selkeällä 3-0 (25-16,25-21,25-18) voitolla Ylivieskan Kuulasta. Erien alut olivat tasaista, mutta jokaisen erän puolivälissä kotijoukkue onnistui karkaamaan selkeisiin erävoittoihin. Plokin aloitukset onnistuivat murtamaan Kuulan vastaanoton rikki, sen jälkeen hyökkäykset tulivat lähinnä laitapelaajien kautta.

Kotijoukkueen parasta peliä esitti Emilia Valkeejärvi varmalla vastaaotoilla ja napakoilla ja monipuolisilla hyökkäyksillä, Emma Jauhiainen pelasi hakkurin roolin myöskin hyvin, joukkueen passari Iida Etelä onnistui passipelissään, lisämausteena oli muutama onnistunut juju vastustajan kenttään.

Lohkon toisessa pelissä Järviseudun Pallo, Saarijärvi  voitti  Kiuruveden LuomuVolleyn 3-1. Ensi viikonloppuna Ploki pelaa Kiuruvedellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.