C-tytöt Somerolla

Plokin C-tytöt Somerolla

Lauantaina 12.12. pelattiin lentopallon C-tyttöjen SM-sarjaa Somerolla.

Matka alkoi perjantaina harkan jälkeen kohti Tamperetta, jossa yövyttiin rautatieaseman hotellissa.

Pelit alkoivat iltapäivällä klo14, se mahdollisti rauhallisen aamun ja hyvän tankkauksen. Matka Tampereelta Somerolle kesti 1,5h,se sujuikin joutuisasti ja turvallisesti Jouko Kinnusen ohjastamana.

Päivän ensimmäinen peli olikin kotijoukkue Someron Palloa vastaan. Peli alkoi nihkeästi, mutta vastustajan virhemäärä oli isompi joten erä Plokille 25-16. Toisessa erässä virheet kääntyi päinvastoin ja somero vei erän 25-22. Kolmas erä oli tasaista vääntöä mutta lopussa Ploki käänsi erän 15-13 itselleen ja samalla koko pelin 2-1.

Yhden pelin tauko ja sen jälkeen verkon toiselle puolelle asettui Savonlinnan Ajo. Päivän parhaalla pelillä Plokilaiset hallitsi peliä ja Ajo oli aivan aseeton. Vahvalla syötöllä pyrittiin rikkomaan vastustajan vastaanottoa ja sitä kautta vaikeuttaa hyökkäystä ja siinä onnistuttiin! Oma pelaaminen toimi todella hienosti kaikilla osa-alueilla, tuloksena voitto 2-0 (25-17, 25-14)

Seuraava peli heti perään ja tässä pelissä vastustaja oli Ylöjärven Ryhti -01.

Erän alku oli todella vaikea ja Ryhti johti peliä reilusti erän puoleen väliin asti, mutta Plokittaret eivät luovuttaneet vaan hinasivat väkisin piste kerrallaan rinnalle ja lopulta ohi. Erä Plokille 25-23. Toisen erän alku oli parempi, Ploki lähti karkumatkalle ja tasaisesti lisäsi eroa, vieden erän 25-16 ja koko pelin 2-0.

Päivän viimeinen taistelu lohkovoitosta alkoi klo19.40. Ilta ja pitkä turnaus painoi jaloissa jo kovasti, mutta nihkeiden erien alkujen jälkeen saatiin vielä koneet käyntiin ja PumaVolley lähti kotimatkalle tappion kanssa. Tämäkin peli Plokille 2-0 (25-23, 25-12). Turnausvoitto matkusti siis Pihtiputaalle! Jeee!!!

Turnausvoiton ansiosta Ploki nousee B-pooliin, 8 parhaan joukkueen sakkiin suomessa. (109 joukkuetta kaikkiaan).

Kiitos tästä kuuluu pelaajille jotka jaksoivat hienosti taistella 4 peliä ja vielä ilta aikaan.

Kiitos kuljettajalle ja LA&KI Liikenne Oy:lle!

Reissussa rähjääntyneet: Jemina Pasanen, Minttu Marttinen, Ella Kinnunen, Silja Nikkilä, Aino Hyvönen, Julia Kemppainen, Noora Hakonen, Alina Ankudovich, Hilla Nousiainen ja Anni Kinnunen

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättää Turre ja Mikkis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.