Ploki päätti runkosarjan voittoon

Naisten lentopallon kakkossarjaa johtanut Ploki päätti runkosarjan päätöspelinsä selvään 3-0 ( 25-10,25-19-25-15) voittoon Kiuruveden LuomuVolleysta.

Heti avauserässä Ploki tykitti selkeän erävoiton. Liigaryhmästä mukana olleet Anniina Matalamäki, Hanna Paananen ja Eeva-Maria Koskinen antoivat ryhtiä joukkueen tekemiseen.

Toisessa erässä Kiurvesi pysyi ajoittain mukana, kotijoukkueen pelissä tuli liikaa aloitusvirheitä, mutta  kovempi rutiini ratkaisi myös toisen erän Plokille.

Kolmas erä oli jälleen selkeästi Plokin hallintaa. LuomuVolley ei päässyt kotijoukkueen pelitahtiin. Kotijoukkue pelasi syksyn parhaimman runkosarjan ottelunsa.Jonka palkintona oli voitto ja kolme pistettä.

Kakkosarjan ylempi sarja jatkuu vuoden vaihteen jälkeen. Plokin lisäksi mukana ovat LuomuVolley, Ylivieskan Kuula ja Järviseudun Pallo ( Saarijärvi).