Plokilla voittoisa pelireissu

ZZ Toivala-Ploki 1-3 (24-26,23-25,29-27,26-24)

Naisten kakkossarjassa pelaava haki sarjan toiseksi viimeisellä kierroksella voiton ZZ Toivalasta. Voiton myötä varmistui myös lohkovoitto.

Peli oli tasainen ja jännittävä. Kaikki erät päättyivät kahden pisteen erolla,kolme neljästä meni myös jatkopisteille. Plokin pelaajista puolet oli pelannut lauantaina B-tyttöjen SM-sarjaa Liedossa ja Raisiossa. Raskaat pelit ja pitkät matkat eivät näkyneet kuitenkaan ottelun alussa, mutta neljännessä erässä alkoi tulla esiinväsymys, mutta tällä kertaa vaihtopenkiltä löytyi hyviä apuja siihen. Ploki johti jo 24-21,mutta Toivala tuli tasoihin, mutta vierasjoukkueelta löytyi vielä yksi vaihe erä-ja otteluvoittoon

Plokin ykköstykki oli Annina Matalamäki sai paljon vastuuta onnistuen siinä hyvin. Juulia Kainulainen pelasi syksyn parhaimmat pelinsä keskipelaajan roolissa.

Runkosarjan viimeisellä kierroksella Ploki vieraakseen Kiuruveden Luomu-Volleyn. Peli pelataan Pihtipudas-salissa sunnuntaina klo 14.