Plokin voitto varmisti ylemmän jatkosarjapaikan

Plokin naisten joukkueen 3-1 (24-26,25-17,25-11,25-19) voitto Sotkamon Jymystä varmisti ylemmän jatkosarjapaikan kevään peleihin. Kotijoukkueen  peli parani ottelun kuluessa. Joukkueen pelaajarinki oli vajaalukuinen ennen peliä, lisäksi ottelun alussa yleispelaaja Mari Kahilainen  kolhi  kättänsä. Hän joutui tulemaan vaihtoon, tilalle tuli passari Jonna Teittinen. Ploki teki enemmän virheitä kuin Jymy. Avauserä menikin niukasti 26-24 vieraille.

Toiseen erään kotijoukkue tuli paremmin peliin mukaan. Mari Kahilainen palasi takaisin kentälle. Joukkueen vastaanotto toimi hyvin. Emilia Valkeejärvi nostopelin ansiosta passari Iida Etelä onnistui passipelissä. Juulia Kainulainen teki hyvää työtä aloituksillaan. Kolmas erä meni vielä paremmin kuin edellinen erä. Selkeä 25-11 voitto tuuditti Plokin pelaajiaehkä  liikaa. Neljäs  erä olikin  tasainen. Tilanteessa 19-19 kotijoukkue karkasi. Jymylle tuli kolme pisteen virheputki hyökkäyksissä. Ottelu päättyi Valkeejärven ässäaloitukseen. Seuraavaksi Ploki pelaa sunnuntaina Toivalassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.