Plokin voittoputki jatkui Kiuruvedellä

 

Lentopallon naisten 2-sarjassa Ploki otti jo neljännen perättäisen voittonsa. Tiukka lähes 2,5 tunnin kestäneen ottelun tuomisena oli 3-2 (13-25,25-23,20-25,25-23,15-7) vierasvoitto Kiurveden Luomu-Volleysta.

Avauserässä Ploki oli kuin halloweenyössä, peli oli jännittynyttä ja varovaisen oloista. Toisessa erässä Emilia Valkeevuoren onnistuneet aloitussyötöt käänsivät erän Plokille. Pahin jännitys oli kaikonnut.

Pitkän eräntauon jälkeen peli oli tasaista, Luomun passari Minna Ruotsalaisen onnistunut passipeli ja tehokkaat jujut erän lopussa käänsivät kolmannen erän kotijoukkueelle.

Neljäs oli ottelun pisin ja tasaisin. Lähes puolituntia kestäneen erän lopussa Ploki pelasi rohkeasti ja tehokkasti. Emma Jauhiainen ja EmiliaValkeejärvi hyökkäsivät tehokkaasti laidasta ja kuutospaikalta. Niukka ja ansaittu erävoitto Plokille 25-23.

Viides erä oli vierasjoukkueen paras. Passari Iida Etelä johti peliä rohkeasti, koko joukkue teki ottelun parhaimmat suoritukset oikeaan paikkaan. Puolia vaihdettiin Plokin 8-6 johdossa, erän lopussa oli kentällä voitontahtoinen vierasjoukkue, joka pääsi tuulettamaan ansaittua 3-2 voittoa.

Plokin parhaana palkittiin passari Iida Etelä.

https://www.facebook.com/martti.karjalainen.7/videos/1079545522058691/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.