Ploki jatkaa tappiotta 2-sarjassa

Ploki jatkaa tappiotta 2-sarjassa

Ploki jatkaa naisten lentopallon 2-sarjan piikkipaikalla. Sunnutaina se voitti kotipelissään ZZ Toivalan erin 3-1 (18-25,27-25,25-23,25-15). Se samalla kolmas perättäinen kolmen pisteen voitto.

Vierasjoukkue aloitti väkevästi  pelaten tehokkaasti ja virheettömästi. Kotijoukkueen avauserä ja suurin osa toisestakin erästä ei sujunut toivotulla tavalla, Ploki teki runsaasti omia virheitä, eikä puolustuspeli toiminut aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Joukkue heräsi  toisen erän loppuhetkillä nousemalla riemukkaaseen 27-25 erävoittoon. Pääosissa olivat Anniina Matalamäki vahvoilla nelospaikan lyönneillä sekä passari Iida Etelä, joka passipeli laitoihin toimi erinomaisesti.

Kolmatta erää Ploki rallatteli selkeässä johdossa. Erän lopussa Toivala nousi tilanteesta 16-22 kotijoukkueen rinnalle, mutta tällä kertaa Ploki kesti vierasjoukkueen rynnistyksen niukasti 25-23.

Neljäs erä oli selkeästi Plokin, vaikka, Toivala johti sitäkin 5-2,mutta tarpeeseen otettu aikalisä tehosi. Juulia Kainuulaisen aloitusvuorolla se karkasi 11-5 johtoon, eikä se luopunut siitä. Matalamäen lisäksi Emma Jauhiainen onnistui tekemään tärkeitä hyökkäyspisteitä. Plokin loppu olikin hyvää tekemistä, varsinkin puolustupeli parani ottelun alkuun verrattuna. Liberon paikalla ensimmäistä kertaa pelannut Emilia Valkeejärvi onnistui myös mainiosti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vVhGW9nYHwk&feature=youtu.be

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.