C-tyttöjen kauden avaus Kuopiossa

Sunnuntaina 4.10.2015 avattiin Plokin C-tyttöjen lentopallokausi Kuopiossa Neulamäen koululla.

Joukkue on harjoitellut läpi kesän loikka-, puntti-, laji treenin osalta kevennetysti ja niinpä kauden alkua odotettiin innokkaasti (ainakin valmentajat).

Plokin pieni C-tyttö ryhmä sai täydennysapua Lapinlahdelta, pielavedeltä ja kiuruvedeltä kolmen pelaajan verran, nyt näyttää joukkue koko hyvältä ja levollisin mielin kauteen lähdetään.

 

Sunnuntaina Kuopiossa oli neljän joukkueen tasoturnaus, Plokin lisäksi turnauksessa olivat Kalliosuon Sisu sonkajärveltä, JSP-petpet Saarijärveltä ja Puijowolley Ct2 Kuopiosta. Plokin peli alkoi nihkeästi “paikallisottelussa” saarijärveläisiä vastaan mutta koneet saatiin käyntiin todella hienosti ja samalla vaihteella porskutettiin koko turnaus. Tuliaisina turnauksesta voitto kotiin. Ploki voitti kaikki kolme peliään 2-0.

Uudet pelaajat otettiin tosi hyvin vastaan ja joukkue hitsautui hienosti yhteen.

 

Joukkueessa pelasi: Alina Toivonen, Noora Hakonen, Anni Kinnunen, Ella Kinnunen, Minttu Marttinen, Jemina Pasanen, Silja Nikkilä, Aino Hyvönen, Julia Kemppainen, Alina Ankudovich Pielavedeltä, Hilla Nousiainen Lapinlahdelta ja Sara Piippo Kiuruvedeltä.

 

Seuraava turnaus pelataan 24.10, joukkueet tuossa turnauksessa Plokin lisäksi on Paka Kuusamosta, Raahepower ja PerPo Rovaniemeltä. Paikkaa ei vielä tiedetä mutta Tästä on hyvä jatkaa vaikka pelipaikka olisi missä.

 

-Tuire-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.