Plokilaisia palkittiin

Päätöstil 2015

Päätöstil 2015

(kuva: Jari Kotka)

Plokilaiset viettivät eilen keskiviikkona kauden päätöstilaisuutta Pihtipudas-Salissa jonne oli kokoontunut mukava joukko pelaajia, vanhempia ja seuratoimijoita. Puheenjohtaja Kinnunen totesi aloituspuheessaan että vaikka mennyt kausi oli vaisumpi niin pelaajamäärien kuin menestyksenkin suhteen seurassa uskotaan vahvan junioritoiminnan jatkumiseen Pihtiputaalla. Ilman mitalisijoituksia ei toki jääty tälläkään kaudella, d-poikien maakuntasarjassa tuli hopeaa sekajoukkueella.

Kahvittelun lomassa jaettiin Lions-kiertopalkinnot kauden aikana ansioituneille pelaajille ja muille toimijoille seuraavasti:

Minityttöpelaaja Noora Hakonen, minipoikapelaaja Vili Varis, tyttöjuniori Anni Toivonen ja poikajuniori Roope Mikkonen. Kauden joukkue oli D-sekajoukkue ja valmentajan kiertopalkinnon sai Martti Karjalainen. Nuori-Suomi juniorivalmentajapalkinnon sai Iida Etelä ja kauden aikuispelaaja oli Anniina Matalamäki. Kauden talkoolaisena palkittiin Kirsti Koljonen ja junioritalkoolaisena C-tyttöjen joukkue.

Vaikka varsinainen kausi on ohi lentopallo jatkuu: Tulevana viikonloppuna (la) pelataan Pihtipudas-Salissa Putaan Puulaaki ja kesäkuun alussa on vielä PowerCup.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.