E-tytöt Petäjävedellä

Plokin E-tytöt matkustivat sunnuntaina 7.12 Petäjävedelle maakuntasarjan turnaukseen. Hyväntuulinen tyttöparvi pölähti monnarille puoli kymmenen aikaan täynnä virtaa. Ohjelmassa oli tuomarointi ja kaksi peliä. Tuomarointi hoituikin mallikkaasti vaikka pillipiipari oli ensimmäistä kertaa tositoimissa ja kirjurit, uusi erillainen pöytäkirja nenän edessä. Hienoa työtä tytöt! Ensimmäinen peli JyväsLentistä vastaan oli Plokilaisilta vahvaa pelaamista. Kaikilla osa-alueilla sujui hyvin. Peli Plokille 2-0. Toinen peli oli odotetusti tiukempi Korpilahden Pyrinnön jujuja vastaan. Jujut pelaa hienoa, suoraa, kopitonta peliä ja monessa kohtaa yllättikin Plokin tytöt nopeudellaan. Todella tiukka ja tasainen peli päättyi Plokille 2-1 Huuto raikui hallissa : “Ploki on kultaa, muut on rautaa. Rauta ruostuu aikanaan, kulta ei milloinkaan. Hei Hei Hei Ploki voiton vei!” Plokin joukkueessa pelasi Aada Laitinen, Venla Varis, Nellaniikka Paananen, Nataliina Paananen, Niina Hakonen ja Inka Siekkinen. Seuraavaa turnausta katsellaan vasta ensi vuonna kunhan kevään sarjaohjelmat valmistuu. -Tuire-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.