C- tytöillä kotiturnaus

alt

alt

C-tyttöjen 2.Pooliturnaus Pihtiputaalla

Lauantaina 15.11 Pihtipudas-salissa oli lentopallon täyteinen päivä kun N2-sarjaa pelattiin klo12 ja heti sen jälkeen C-tyttöjen aluesarjan 2. pooliturnaus. Ploki sai vieraakseen Kuhmon Kivan, Kuusamon pallokarhut ja Woman Volleyn Rovaniemeltä.

Turnaus päästiin aloittamaan aikalailla suunnitellun aikataulun mukaisesti, Tuomarit Iitu ja Akusti, kirjurit Janita ja Ilkka olivat hienosti ajoissa paikalla ja tekivät upeaa työtä, jokainen kolmen ottelun verran. Jokainen heista ansaitsee ISON kiitoksen!

Pelit alkoi 14.40.

Ensimmäiseen peliin Ploki sai vastaansa Kuhmon Kivan, kotiyleisön tuoma jännitys näkyi plokilaisten pelaamisessa ja peli käynnistyi todella nihkeästi. Erä kuitenkin väännettiin kotiin 25-18. Puolten vaihdon jälkeen, käännettiiin selkä katsomoon ja jännitys häipyi ja ploki pääsi pelaamaan omaa hienoa peliään vieden erän 25-10 ja koko pelin 2-0

Pienen huilitauon jälkeen verkon toiselle puolelle asteli WoVo. Plokin hyvä pelivire säilyi ja peli kulki hienosti, tästäkin pelistä potti kotiin 0-2 (13-25, 21-25)

Päivän kolmas ja viimeinen peli Kuusamon Pallokarhuja vastaan alkoi ailahtelevasti, liekö vähän takkiauki lähdettiin tähän peliin, PaKa tasaisella pelillään käytti tilaisuuden hyväksi ja vei erän 19-25. Erätauolla valmentajat herätteli joukkuetta ja peli kääntikin suuntansa ja ploki oli vahvempi vieden toisen erän 25-17 ja samaa kyytiä kolmannenkin 15-13. Tämä peli plokille 2-1

Turnausvoitto Pihtiputaalle ja nousu ylempään pooliin. Seuraava turnaus pelataan itsenäisyyspäivänä. Poolijako on jo selvillä ja tämän hetkisen tiedon mukaan muut joukkueet itsenäisyyspäivän turnauksessa on Alajärven Ankkurit, Nurmon Jymyn 02 ja Kempele Sport.

Pelaajilla on motivaatio korkealla treenaamiseen ja hyvällä asenteella tekevätkin töitä joten mielenkiinnolla ja jännityksellä odotetaan seuraavaa turnausta.

-Tuire-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.