E-tytöt Jyväskylässä

Et 15 11

Et 15 11

Plokin E-tytöt pelasivat kauden toisen turnauksensa tänään Jyväskylässä Kortepohjan koululla. Vaikka pelaajia on joukkueessa tällä kaudella hyvä määrä (7 kpl), oli tällä kertaa mukana vain kolme pelaajaa muiden menojen ja sairastelujen takia.

Plokilla oli turnauksessa kaksi ottelua vastustajina Tiikerit Petäjävedeltä ja Juju Korpilahdelta. Avausottelussa Tiikereitä vastaan Ploki hallitsi ensimmäistä erää selkeästi ja voitto tuli numeroin 25-15. Toisessa erässä osat sitten vaihtuivat täysin toisin päin ja paremmalla vastaanotolla Tiikerit veivät erän 25-21. Jatkoerässä Tiikerit repäisivät peräti 9-1 johdon. Plokin tytöt kirivät vielä mukaan tilanteeseen 12-9 muttä Tiikerit oli lopussa vahvempi ja ottelu Tiikereille 2-1.

Päivän toinen ottelu Jujua vastaan eteni todella tasaisesti ensimmäisessä erässä, muutama onnekaskin piste ratkaisi erän Plokille 25-23. Toisen erän alun hyvät syötöt antoivat muutaman pisteen etumatkan joka säilytettiinkin loppuun asti, toinenkin erä Plokille 25-17 ja koko ottelu 2-0.

Syksyn harjoittelu näkyy selkeästi tyttöjen otteissa, varsinkin hyökkäyksissä osataan hyödyntää vastustajan tyhjiä paikkoja kentällä. Seuraava turnaus pelataan Petäjävedellä 6.-7.12. 

-PS-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.