Plokin E-tytöt Korpilahdella

alt

                                           alt 

Keski-Suomen maakuntasarja käynnistyi E-nuorten osalta sunnuntaina 26.10, sinne matkusti myös bussilastillinen plokin tyttöjä.

Pelireissua oli jo odotettu kovasti ja joukkue olikin hyväntuulinen ja iloinen, naurua ja kutratusta riitti…

Pelit aloitettiin leppoisissa tunnelmissa klo12, Turnauksessa oli mukanakaikkiaan 6 joukkuetta, A lohkossa 3 joukkuetta ja B lohkossa johon ploki kuului, 3 joukkuetta.

Plokin kanssa samaan lohkoon kuului Korpy/paterit ja PetPet/tiikerit.

Päivä alkoikin hienolla avauksella Korpyn/paterit verkon toisella puolella, jännittynyt tunnelma oli käsin kosketeltavissa. Plokin syöttökone käynnistyi heti pelin alussa ja hienoja onnistumisia nähtiin myös kenttäpelissä. Tämä pelin plokittaret hoiteli nimiinsä 2-0

Toinen peli heti perään ja tällä kertaa vastaan asettui PetPetin tiikerit, Tämä peli alkoi tasaisemmin ja oli erittäin tasainen loppuun saakka. Hienoja vastaanottoja, isoja passeja ja napakoita hyökkäyksiä nähtiin molemmilta joukkueilta mutta pelin voitto kirjattiin Plokille 2-0

Plokin 7 pelaajan joukkueessa pelasi 2 ”konkaria” ja 5 ”keltanokkaa” joten lohkovoitto kotiin viemisinä oli parasta tuliaista.

Joukkueessa pelasi Riina Hakonen, Inka Siekkinen, Niina Hakonen, Aada Laitinen, Nellaniikka Paananen, Nataliina Paananen ja Venla Varis.

Valmentajana kekkuloi Tuire Koljonen

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.