C-tytöt Alajärvellä

Lauantaina 25.10 Plokin C-tytöt suuntasivat Alajärvelle 1. poolivaiheen turnaukseen.

E1 poolissa pelasi Plokin lisäksi Sups Suomussalmelta, NJ02 Nurmosta sekä isäntä joukkue Alajärven Ankkurit -01.

Tavoitteet tähän turnaukseen aseteltiin hyvinkin realistisesti kahden parhaan joukkoon koska kaksi parasta nousi ylempään pooliin ja kaksi ”heikompaa” putosi alempaan pooliin.

Turnaus käynnistettiin klo 10.00 ja ensimmäinen vastustaja oli SuPs.

SuPs oli tällä kertaa parempi eri 2-0 (25-17 25-22)

Toiseen peliin lähdettiin uudella sykkeellä ja Alajärven Ankkurit verkon toisella puolella. Ankkurit on vanha tuttu, syksyn supiturnauksessa pelattiin 1-1 ja kortesjärven tasoturnauksessa tuli ankkureilta kuokkaan 2-0 joten tässä oli revanssin paikka. Eka erä alkoi hyvin hyvin tasaisesti, erän loppuun tuli pari tuomarivirhettä ja se ratkaisi erän ankkureille 25-22

Toinen erä oli plokin heiniä kotijoukkueen fanijoukkojen jäätävästä kannustuksesta huolimatta 19-25. Kolmas erä Ankkureille 15-13 ja koko peli 2-1

Päivän kolmas ja viimeinen vastus oli NJ-02. Hyvin puolustava ja liikkuva joukkue sijoitteli palloa taitavasti ja tarkasti plokittarien takanurkkiin. Ploki taisteli huulet verillä (pelaaja törmäsi toisen pelaajan kanssa ja huulesta tihkui vähän verta) ja saikin toisen erän nimiinsä mutta kolmannessa erässä nurkat oli liian kaukana ja pallot upposi sinne. Nurmo vei kolmannen erän ja koko pelin 2-1 (25-23, 12-25,15-13)

Voimme siis todeta vain että tavoite ei täyttynyt, putosimme alempaan poolii mutta ei anneta sen häiritä,Kolmen viikon päästä matkustetaan Soiniin, Soinin Tiikerien vieraaksi, muut joukkueet JSP Saarijärveltä ja Kauhavan Wisa. Sitä ennen kuitenki reenataan keskihyökkäyksen puolustusta, ”helppojen”pallojen pelaamista ja pelin seuraamista.

Joukkueessa pelasivat Jemina Pasanen, Hanna Kokko, Minttu Marttinen, Noora Hakonen, Alina Toivonen, Silja Nikkilä, Ella Kinnunen, Anni Kinnunen ja Kapteeni Julia Kemppainen. Valmentajina Tuire Koljonen ja Mika Siekkinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.