Ploki Pihtipudas ry:n päätöstilaisuus

ploki

Plokin lentopalloilijat, valmentajat ja talkoolaiset kokoontuivat sarjakauden ja talven harjoittelukauden päätöstilaisuuteen Pihtiputaan kunnantalolle maanantaina 26.5.2014. Täytekakku maistui ja kahvittelun lomassa katseet käännettiin jo toiveikkaana tulevaa kautta ja kesätreenejä kohti.

Menneiden vuosien tapaan tilaisuudessa jaettiin myös palkintoja lentopallon parissa ansioituneille.  Kauden 2013-2014 minipoikapelaajaksi valittiin Vili Varis, minityttöpelaajaksi Ella Kinnunen, tyttöjunioriksi Anni Toivonen, valmentajaksi Olli Nenonen ja kauden joukkueeksi N2-naiset. Lisäksi Nuori Suomi-palkinnon sai valmentaja Teijo Haapapuro sitkeästä poikajoukkueen valmennuksesta, junioritalkoolaispalkinnon Noora Hakonen ja c-tyttöjen harkka-aktiivi palkinnon Julia Kemppainen. Pauli Saastamoinen palkittiin kauden seuratalkoolaisena. Myös merkkipäiviään viettäneet pitkäaikaiset seuratoimijat Jouko Koljonen ja Esa Tiainen palkittiin.

ploki 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.