D-pojille pronssia!

D- poikien maakuntasarja saatiin päätökseen lauantaina Pihtipudas-Salissa pelatussa turnauksessa. Kauden aikana pelattiin kaikkiaan kahdeksan turnausta ja loppusijoitukset laskettiin yhteispisteiden perusteella. Lauantain turnauksessa Plokilla oli tuttuun tapaan kolme ottelua, vastassa SaPu, JyLe ja Jyle 2. Avausottelussaan Ploki voitti Jylen 2-0 (25-10, 25-10). Toisessa ottelussa sarjajohtaja SaPu osoittautui kovemmaksi ja vei Plokista voiton 2-0 (25-14, 25-13). Päivän viimeisessä ottelussa JyLe 2, joka koostuu e-ikäisistä pojista, laittoi Plokin pojat tiukoille ja ratkaisua haettiin kolmannesta erästä. Plokin loppukiri ei ihan riittänyt ja JyLe 2 vei ottelun 2-1 (11-25, 25-17, 15-12). Plokin piste-etumatka kuitenkin riitti ja tuloksena poikien kaulaan ripustettiin pronssimitalit.

Plokin joukkueessa pelasivat: Toni Haapapuro, Ilkka Parviainen, Vili Varis ja Aleksi Nappi. Joissakin turnauksissa olivat mukana myös Aatu Kinnunen ja Joonatan Kemppainen. Valmennuksesta vastasi Teijo Haapapuro.

Kiitokset kauden aikana turnausjärjestelyissä mukana olleille vanhemmille!

-PS-

(kuvia tulossa…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.