Ploki nousi ykköseen

alt

alt

Kuva : Jari Kotka

Olli Nenosen johdattama Pihtiputaan Ploki II pelasi tappiottoman kauden naisten lentopallon kakkossarjan runko-ja jatkosarjassa  ja niiden pelatuissa nousukarsinnoissa. Viimeinen este Woman Volley II kaatui Pihtiputaalla toisessa  välieräottelussa erin 3-0( 25-11,25-13,25-18). Toinen voitto tarkoitti nousua ensi kaudeksi ykkössarjaan.

Pihtiputaan joukkue koostuu pääosin lukion lentopallolinjan oppilaista. Osa heistä pelasi ja harjoitteli kehityspelaajana LiigaPlokissa. Se näkyi selkeästi myös tässäkin kamppailussa. Passari Anni Toivonen pyöritti upeasti peliä tehden neljä pistettä järkevillä jujuillaan. Edellisen kamppailun tapaan Ploki teki pisteitä paljon keskihyökkäyksillään. Eeva-Maria Koskinen 13/+9 ja Johanna Oikari 11/+7 olivat tehokkaimmat pisteiden tekijät. Myös Anniina Matalamäki pelasi monipuolisen hyökkäyspelin 10/+6. Rovaniemen peliä hidasti vastaaoton epävarmuus. WoVon passari Veera Kiviniemi joutui passailemaan välillä vaikeistakin paikoista kohtuullisen hyvin.

– Kauden tavoite nousta ykkössarjaan toteutui, iloitsi valmentaja Olli Nenonen ottelun päätyttyä.

 

Kaudella 2013-2014 Ploki II pelanneet pelaajat: Vilma Ruuska, Anniina Matalamäki, Anni Toivonen, Alisa Mäkelä, Eeva-Maria Koskinen, Emilia Ahonen, Sini Koljonen, Johanna Oikari, Jonna Kivinen, Henna Pollari ja Roosa Paananen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.