Plokin naisilla onnistunut ryöstöretki

Naisten lentopallon ykkössarjan välieräkarsinnassa Pihtiputaan Ploki teki ansiokkaan ryöstöretken Rovaniemelle. Selkeä 3-0 (25-22,25-8,27-25) vierasvoitto Woman Volleyn kakkosjoukkueesta  oli ensimmäinen askel kohti nousua ykkössarjaan.

Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä kotijoukkue onnistui vaikeilla aloituksillaan hidastamaan Plokin hyökkäysrakentelua. Toisessa erässä Eevamaria Koskisen aloituksilla pohjustettiin selkeä Plokin erävoitto. Kentän ylivoimainen kuningatar oli Johanna Oikari, joka rakicmaisesti hallitsi verkon päällä olleen ilmantilan.

Plokin voitonavain oli vahva keskihyökkääminen. Oikarin 20/+17 sekä Koskisen 11/+9 tekemät lukemat ratkaisivat ottelun kulun luonteen. Plokin passari Anni Toivonen olikin suuressa taktisessa roolissa pelaten kuumien keskipelaajien kanssa enemmän kuin laitapelaajien.

Johanna  Oikarin (9 torjuntaa) johdolla onnistunut torjunta-ja puolustuspeli pehmensi WoVon parhaimman terän.

Ottelusarja jatkuu lauantaina 5.4. klo 14.00 Pihtipudas-salissa. Plokille riittää nousuu voitto joko varsinaisessa pelissä tai kultaisessa erässä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.